Agenda

Relevante studiedagen, congressen en trainingen. Opgaven hiervoor kunt u sturen naar expertisecentrumalcohol@trimbos.nl

8th World Congress on Addictive Disorders & Addiction Therapy

donderdag 9 mei 2019 t/m vrijdag 10 mei 2019

Het 8ste Addictive Disorders & Addiction Therapy congres richt zich op het verkennen van innovatieve idee├źn en oplossingen voor verslavingen, waaronder alcoholverslaving. Dit internationale congres zal gehouden worden in de Londen, Engeland.

Meer informatie

11th International Conference on Nightlife, Substance Use and Related Health Issues

woensdag 15 mei 2019 t/m vrijdag 17 mei 2019

The Club Health Conference brengt experts op het gebied van het beschermen en bevorderen van gezondheid in het uitgaansleven bij elkaar en vindt dit jaar plaats in EYE Amsterdam. De conferentie is bedoeld voor beleidsmakers, preventiewerkers, zorgprofesessionals, vervoerders en ondernemers in het en rond het uitgaansleven. Organisatie: The Club Health Conference.

Meer informatie

45th Annual Alcohol Epidemiology Symposium of the Kettil Bruun Society for Social and Epidemiological Research on Alcohol

maandag 3 juni 2019 t/m vrijdag 7 juni 2019

Het 45ste KBS congres richt zich op epidemiologisch alcoholonderzoek, met als doel de sociale aspecten van alcoholgebruik in kaart te brengen en inzichten te verschaffen aan het gebruik van alcohol in de samenleving. Dit internationale congres zal gehouden worden in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Organisatie: Kettil Bruun Society.

Meer informatie